Uitleg kosten verzenden

Zoals je kunt lezen op onze site proberen we verstandig met het milieu om te gaan. Dat houdt in dat we tweedehands dozen gebruiken en dat we statiegeld heffen op onze vrieszakken. De vrieszakken kun je op onze site aanmelden voor retourzending waarbij de door jou betaalde statiegelden retour gestort worden.
Nu houden wij erg van transparantie dus we zetten op deze pagina voor je uiteen hoe onze verzendkosten zijn opgebouwd.

De vrieszakken hebben een maximale capaciteit van 20 kg. Dus wanneer je meer dan 20 kg bestelt krijg je een tweede vrieszak waar je opnieuw € 3,50 voor betaalt.

De verzendkosten van je pakket zijn als volgt berekend:
* tot 28 kg, zijn onze kosten voor verzending € 15,50 jij betaalt € 9,95
* van 28 – 56 kg zijn onze kosten € 31,00 en jij betaalt €17,45
Het is immers onze keus om met de hoogste kwaliteit te verzenden en wij zijn van mening dat jullie daar wel de vruchten van mogen plukken maar niet de rekening voor gepresenteerd hoeven te krijgen.

Rekenvoorbeeld I:
Je bestelt een barfbox van 20 kg en een 3-tal KVV smaken van 1 kg. Daarbij nog een zak snacks en een speeltje. Wat worden je verzendkosten?
Het totale gewicht bedraagt ongeveer 24 kg, daarmee blijf je binnen de € 9,95 maar er zijn wel 2 vrieszakken nodig dus je verzendkosten bedragen in dit voorbeeld € 16,95 waarbij je € 7,00 als statiegeld betaalt wat je weer terug ontvangt bij retourzending van de zakken.

Rekenvoorbeeld II:
Je bestelt een barfbox van 20 kg en een mixbox regular van 10 kg. Verder ben je nog voorzien dus dit is het.
Je verzendkosten worden in dit voorbeeld: € 17,45 plus € 7,00 statiegeld voor 2 vrieszakken dus totaal € 24,45.

 

Skip to content