WAAROM EEN GROENTEMIX BIJVOEREN?

Wanneer je rauw gaat voeren, is er iets wat je goed in de gaten mag houden: de vitaminen en mineralen die je hond krijgt. In de huidige commercièle brok zitten vitaminen en mineralen toegevoegd om jouw hond gezond te houden. In vers voer is dit niet altijd het geval. Dus moeten we groenten, fruit en kruiden toevoegen om de voeding compleet te maken.
Inmiddels is er een booming business ontstaan van bedrijven die allerlei groentenmixen maken voor dieren. En het hoofdbestanddeel daar is eigenlijk altijd erwtenvlokken. En laat er nou net uit onderzoek naar voren komen dat er een mogelijk verband bestaat tussen DCM en de erwtenvlokken. Dus zijn we gaan onderzoeken en hebben zo de REBELLICIOUS-mix samengesteld.
Hier onder vind je onze ingredienten en de reden waarom ze geselecteerd zijn. Mis je iets of heb je speciale wensen? Meld het ons en we gaan op zoek naar de beste optie voor jou en je hond.

VITAMINEN

Voor rauw gevoerde honden is het belangrijk dat er vitaminen aan het eten worden toegevoegd. Met name vitamine A, B, C, D, E en K zijn van belang om je hond gezond en in conditie te houden. Met de samenstelling van de REBELLICIOUS-mix is rekening gehouden met alle genoemde vitaminen. Ze zitten er allemaal in!

MINERALEN

Ook mineralen zijn een belangrijke toevoeging voor een gezonde hond. Je kunt daarbij denken aan natrium, kalium, calcium, magnesium, fosfor, zwavel, chloor, ijzer, zink, zeleen, koper, mangaan, fluor, jodium. Deze mineralen zitten allemaal in de REBELICIOUS-mix om jouw hond gezond en sterk te houden.

EXTRA”S

Naast vitaminen en mineralen is er ook nagedacht over natuurlijke bronnen van omega vetzuren, bladgroen (chlorofyl), flavonoiden, natuurlijke zuren, essentièle aminozuren en pre-biotische vezels. Zo maken we de voeding van jouw hond nog eenvoudiger compleet en verantwoord! Dus bestel de REBELLICIOUS-mix nu mee!

Ga naar de inhoud