Passie

Het is mijn passie om mijn kennis over voeding voor honden te delen met iedereen die graag rauw wil voeren maar niet meteen ziet waar te beginnen.

In de afgelopen 9 jaar heb ik veel ervaring opgedaan met mijn eigen honden op het gebied van rauw voeren. En ik begrijp als geen ander dat de keus voor het rauw voeren van je dier best even een lastige kan zijn. Want waar doe je goed aan? Welke keus maak je? Kies je voor KVV of toch liever BARF?

Het zijn die keuzes die maken dat veel mensen in mijn directe omgeving dreigden de handdoek in de ring te gooien. Terug te gaan naar brok, en daar is mijn liefde voor wat nu inmiddels Rebels Petfood is, ontstaan.

Op deze site neem ik je graag mee op avontuur!

 

 

Onze roedel

Samen met mijn vrouw heb ik een heerlijke roedel bestaande uit labradors, een border collie en een Engelse mastiff. Omdat we ook fokken met de labradors weet ik wat rauwe voeding doet voor de moeder en de pups. Dus wil je meer weten over rauw voeren en fokken, dan ben je ook bij Rebels Petfood aan het juiste adres!

Neem gerust contact met me op wanneer je meer wilt weten over rauw voeren en fokken. Het vraagt wat voorbereiding, maar het is de moeite meer dan waard!

Skip to content