Waarom kiezen

als je kunt combineren?

 

Een geweldige combinatie van gebruikersgemak voor jou en uitdaging voor je hond. De Mix & Barf box is samengesteld zodat jij het comfort ervaart van het voeren van KVV terwijl je hond de  uitdaging van Barf krijgt voorgeschoteld.

Bekijk de Mix & Barf boxenKoop mijn exemplaar

Rauw voeren 2.0

Voor veel van onze klanten is het voeren van KVV een mooie start. En ergens in het proces ontstaat vaak de behoefte de hond meer te laten knagen om langer van het eten te kunnen genieten. Daarom is de Mix & BARF box ontwikkeld, het comfort van een goede eenvoudig te voeren KVV gecombineerd met BARF elementen die zich goed laten combineren met de KVV. Of je het nu dagelijks toevoegd of in maaltijden verdeeld, je hond zal er plezier aan beleven! De meest natuurlijke tandenborstel, uitdaging in voeding en goede verhoudingen dus geen ingewikkelde berekeningen noodzakelijk. Gemak en comfort met een vleugje avontuur!

Alleen het allerbeste

Verse ingrediënten, Smakelijke maaltijden!

Kies je vanavond voor gemak, dus een voedzame maaltijd KVV? Of toch liever een hele BARF-maaltijd om lekker te knagen. Aan jou de keus, je kunt zelfs een combinatie maken. Dus een beetje KVV en een paar BARF-elementen. Hoe leuk is dat? Voer wat jij wilt op de manier zoals het jou uitkomt.

Voorbeeld menu

Hoe gebruik je de Mix & Barf-box?

Kies jouw box

Of je nu kiest voor de regular, small of hypoallergene Mix & Barf box, het gebruiksgemak is hetzelfde! Kies wat het beste past bij jouw hond.

 

Kies jouw extra’s

Kies je voor extra groentemix of aanvullende supplementen? In onze webshop vindt je het allemaal.

Maak je combinaties

In de uitgebreide gebruiksaanwijzijng vertellen we je hoe je de box op een makkelijke manier kunt gebruiken.

Mix & Match

Combineer alle elementen, voer wat past in jouw schema en waar je makkelijk mee kunt trainen bijvoorbeeld. Enjoy!

Gebruiksaanwijzing 1

Haal per dag 2 – 3 elementen uit de vriezer. Je kan dan denken aan KVV (de kant en klare rollen), iets met bot en wat orgaan, vlees of vis. Dat laat je gekoeld ontdooien.

Doordat het gekoeld is, blijft het eten meerdere dagen goed.. Zo kun je van 3 kilo eenvoudig meerdere maaltijden maken met diverse componenten. Afhankelijk van de hoeveel voer die je per dag nodig hebt kun je er voor kiezen onderdelen, na het ontdooien, alsnog gedeelten te verpakken en opnieuw in te vriezen.

Wanneer je dit met beleid doet (dus niet 3 dagen na ontdooien maar op het moment dat je het kunt bewerken) is dat geen probleem voor je hond. Zo heb je altijd een gevarieerd menu.

Kom je nou een keer niet zo lekker uit met een restant? Geen probleem: voor zulke gevallen hebben wij altijd kuikens en visjes op voorraad. Fantastisch om mee aan te vullen. Net als een rauw eitje (hier eten ze die graag met schaal en al), wat groentemix met yoghurt of gewoon een kippenpootje van de supermarkt.

 

Gebruiksaanwijzing 2

Wanneer je bestelling binnen komt laat je alle elementen, dus zowel de BARF als de KVV rustig gedeeltelijk ontdooien.

Wanneer het klaar is om te bewerken, maak je 4 compartimenten, te weten de KVV bij elkaar, de organen, al het vlees en alle vis. Afhankelijk van de hoeveelheid eten die je hond per dag nodig heeft stel je nu zakjes samen met alle elementen. Het kan zijn dat sommige elementen eerst even in kleinere stukken gesneden moeten worden, zoals bijvoorbeeld penslappen.

Stel je zakjes zo samen dat je hond per dag wat KVV, iets aan bot/karkas, wat vlees en/of orgaan, en ook wat vis heeft. Het is natuurlijk helemaal niet erg als de ene dag wat meer vis heeft, terwijl de andere dag wat meet bot kent. Maak het jezelf niet lastiger dan nodig is, want ook in de natuur wordt het niet op een weegschaal gelegd.

Met deze aanpak ben je met een uurtje of 2 werk weer een maand voorzien van heerlijke afwisselenede maaltijden voor je hond!

 

Samenstelling

De Mix & Barfbox is zo samengesteld dat je, ongeacht het gewicht van je hond, er van uit mag gaan dat je goed evenwichtig voert. Dus of je nou 3 weken met de box doet of 6, de verhoudingen in de box zijn zo samengesteld dat je verantwoord voert.

Voeg aan je menu de Rebellicious Groentemix toe en het menu is compleet. Zo krijgt jouw hond alles binnen wat hij of zij nodig heeft om gebalanceerd en evenwichtig gevoerd te worden.

Ga naar de inhoud