Ik wil graag gaan rauw voeren, kun je me helpen bij het starten?

Als je nieuw bent in de wereld van het rauw voeren, ben je bij Rebels Petfood aan het juiste adres! We staan je graag bij in het maken van een goede keus welk voer het beste past bij jou en je hond. Daarnaast begeleiden we je de eerste weken met persoonlijke contactmomenten (per telefoon of WhatsApp) om te zien of de keus goed bevalt en waar we eventueel iets moeten bijstellen. Zo leer je in de loop van een paar weken welke vorm van voeren en welke producten het beste bij jou en je hond passen.

Waarom betaal ik verzendkosten?

Om onze producten in zo goed mogelijke staat bij jou thuis te krijgen, verzenden we onze vleesproducten in een doos, met daarin een vrieszak die de temperatuur van jouw bestelling minimaal 24 uur op de juiste kwaliteit houdt. 

Maar dat is niet genoeg, want onze pakketten mogen natuurlijk niet een weekend ergens blijven staan, dat komt de kwaliteit niet ten goede, sterker nog dat zou gevaarlijke situaties kunnen opleveren. Daarom verzenden we via  onze koeriersdienst. Zij zorgen er voor dat een pakket nooit langer dan 24 uur onderweg is om bij jou aan te komen. Bovendien beschkke ze over een geavanceerd track & trace systeem wat ons altijd in de gelegenheid stelt jouw pakket te traceren, waar het zich ook bevindt! En dat vinden wij belangrijk. 

En kwaliteit is waar wij voor staan, dus dit is de keus die daarbij past. Daarnaast zijn we ook transparant, dus voor jullie beeld de kosten voor een verzending op een rijtje:

Een standaard diepvriespakket kost jou € 9,95 plus 1 of meer vrieszakken van € 3,50 (dat laatste is statiegeld dus komt terug). Wanneer je meer dan 30 kg bestelt zijn wij genoodzaakt dit in twee pakketten te verzenden omdat vervoerders maximaal pakketgewichten aanhouden van ± 30 kg. De verzendkosten verdubbelen dan dus ook. En hoewel wij meer kosten maken dan dat jullie betalen (ook dat heet service, want wij willen de kwaliteit hoog houden) berekenen we in de shop voor iedere 30 kg extra € 5,00 extra kosten. Zo komen we ook onze grootverbruikers enigszins tegemoed. 

We rekenen er op dat jullie net als wij deze kwailteit kunnen waarderen! En voor wie toch liever afhaalt? Dat kan ook met ingang van 1 juni op dagelijkse basis. Tijden volgen zo spoedig mogelijk. 

 

Als ik bij jullie bestel, wanneer wordt er dan geleverd?

Kijk op deze pagina voor meer informatie:

 

Ga naar de inhoud